Aktuelno

PROMOCIJA NOVOG SPOTA MILICE PAVLOVIĆ NA OTVORENOJ TERASI HORIZONT

Poznata pevačica Milica Pavlović je 26. jula 2017. godine, medijima i prijateljima predstavila spot za novu numeru "Operisan od ljubavi". Promocija spota se održala na sedmom spratu Zepter Hotela na otvorenoj i impozantnoj terasi Horizont.

Lordan Zafranović I Erlend Lu odseli u Zepter Hotelu

Poznati hrvatski režiser Lordan Zafranović i poznati norveški pisac Erlend Lu, odseli su u Zepter Hotelu tokom svog boravka u Beogradu. Razlog njihove posete našoj prestonici je ovogodišnji festival KROKODIL (Književno Regionalno Okupljanje Koje Otklanja Dosadu I Letargiju) koji se održao 16., 17. i 18. juna. Miljenik domaće čitalačke publike, Erlend Lu se predstavio na ovom festivalu. Za kratko vreme je postao jedan od najpoznatijih evropskih autora, prepoznatljiv po svom ironičnom književnom stilu. Njegove knjige su prevedene na više od dvadeset svetskih jezika.

Zepter hotel domaćin sportskih legendi tokom 30. Beogradskog maratona

Povodom 30. Beogradskog maratona održanog 22. aprila, Zepter hotel je ugostio legende atletike i to Kevina Janga (aktuelni svetski rekorder na 400m sa preponama - 46,78), Roberta Bimona (aktuelni olimpijski rekorder u skoku u dalj - 8,90m), Rosu Mota (najbolja maratonka svih vremena, jedina objedinila sve tri titule u isto vreme - evropsko, svetsko i olimpijsko zlato), Majkla A. Pauela (aktuelni svetski rekorder u skoku u dalj - 8,95m), Lasea Aturi Virena (četvorostruki olimpijski šampion u trkama na 5.000m i 10.000m), Stefana Baldinija (šampion maratona u Atini 2004.

POZNATI INDIJSKI GLUMAC, RAJENDRANATH ZUTSHI, ODSEO U ZEPTER HOTELU TOKOM SVOG BORAVKA U BEOGRADU

Indijski glumac Rajendranath Zutshi, koga pamtimo iz filma "Milioner iz blata", odseo je u Zepter Hotelu, tokom posete Beogradu i prisustvu premijeri domaćeg filma "Dev Bhoomi - Zemlja Bogova". Gospodin Zutshi je bio oduševljen Beogradom i smeštajem u našoj oazi zdravlja.

Nastup Zepter hotela na Sajmu turizma 2017.

Hotel Zepter je i ove godine imao značajan nastup na 39. Sajmu turizma u Beogradu. Naš štand u hali 4 privukao je veliku pažnju, a predstavljeni su i ostali hoteli u Zepter Grupi.

Sajam turizma je trajao od 23. do 26. februara na Beogradskom sajmu i ugostio je 1.100 izlagača iz preko 56 zemalja.

Konferencija za medije povodom filma „Povratak”

Zepter hotel bio je, 17. februara, domaćin konferencije za medije povodom premijere filma „Povratak“. Poznati američki glumac Džon Sevidž, koji je i bio gost našeg hotela, govorio je u Zepter Conference Hall-u o svojoj ulozi u filmu i saradnji sa režiserom Predragom Jakšićem, ali i svojim iskustvima u Beogradu i Srbiji. Posebno je istakao svoje zadovoljstvo našim hotelom, uslugom i domaćinskom atmosferom.

Završen IX Balkan Art Fashion Event

Nagrađeni mladi modni dizajneri

POZNATI HRVATSKI SPORTISTI ODSELI U ZEPTER HOTELU

Poznata hrvatska atletičarka Tina Erceg i poznati hrvatski CrossFit atletičar Mirko Pejković odseli su u Zepter Hotelu. Pogledajte fotografije ovo dvoje mladih uspešnih sportista!

DOBITNIK MEDALJE NOVOSADSKOG SAJMA

Zepter hotel niže uspehe i ove godine. Ovog puta na 49. međunarodnom Sajmu turizma u Novom Sadu, hotel Zepter je ovenčan Velikom zlatnom medaljom za kvalitet smeštaja u predsedničkom apartmanu. Podsećamo da su na prošlogodišnjem sajmu SmartLife restoran i sam hotel osvojili zlatne medalje za kvalitet usluga.

LIDER U HOTELSKIM STANDARDIMA

Na 6. konferenciji Turističko tržište Jugoistočne Evrope – SEET 2016, Zepter hotel dobio je i ove godine nagradu „Brand Leader“. Kao što je rečeno u tumačenju nagrade, ova nagrada je dodeljena za inovativnost i autentičnost proizvoda Zepter hotela. Žiri Mass Media International je vodio računa o  specifičnosti usluga Zepter hotela, u kojem gosti imaju posebnu brigu o svom zdravlju, od vazduha, vode i zdrave hrane u SmartLife restoranu.