Dodeljena priznanja za razvoj turističkog tržišta u regionu - Hotel Zepter dobitnik nagrade „Brand Leader Award 2015“

Zepter hotel dobitnik je nagrade „Brand Leader Award 2015“ koja je dodeljena u sredu, 30.09.2015. godine za unapređenje konkurentnosti i povećanje prihoda turističkih privreda u regionu Jugoistočne Evrope. Na   5. Biznis konferenciji „SEET 2015“, generalnom direktoru Hotela Zepter Đorđu Rašiću uručena je nagrada za izuzetan doprinos unapređenju turističke ponude grada Beograda i celokupnog regiona Jugoistočne Evrope.

 - Kompanija Zepter International je dobijala mnoge nagrade, ali ovo je prva koju je Hotel Zepter dobio kao takav, i zbog toga nam je veoma značajna, istakao je Đorđe Rašić.

Žiri koji je doneo odluku istakao je da „ spoj visoko personalizovane usluge i ponude koja kroz sve sadržaje hotela prati globalno priznat i zdrav "Zepter" način života, savršeno odgovara na sve izazove i zahteve savremenog turističkog tržišta“.

Nagrada „Brand Leader Award“ se dodeljuje već  12 godina  na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumevaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda.

Pored Hotela Zepter, nagrada je pripala i Beogradu za grad-lider, predsedniku Montenegrostars Hotel Grupe iz Crne Gore Žarku Raduloviću za ličnost godine, dok je za lidera medicinskog turizma izabrano Zdravilišče Rogaška iz Slovenije, kao i drugima koji su doprineli podizanju konkurentnosti turističkog tržišta u regionu.