MAGAZIN HELLO TRAVEL BUDVA

U sredu, 01.juna, u Zepter hotelu Color Press grupa predstavila je svoje novo izdanje magazin "Hello! Travel: Budva“,  posebno izdanje za Crnu Goru posvećeno Budvanskoj rivijeri. Ovo specijalno izdanje nastalo je u saradnji sa Turističkom organizacijom Budve.

Zepter hotel i Hello magazin ugostili su predstavnike turističkih agencija, novinare koji prate turizam, javne ličnosti, a medju gostima bili su i visoki predstavnici Crne Gore.

Magazin "Hello! Travel: Budva" na engleskom jeziku na kioscima u celom regionu može se naći od četvrtka, 26. maja. Na 180 strana nalazi se sve što turiste može zanimati: plaže, hoteli, restorani, hrana, poznate ličnosti, istorijat Budve i Svetog Stefana; domaće i strane zvezde koje posećuju ovu destinaciju, umetnici, sportisti, kuvari i ribari; adrenaliske avanture, manastiri i muzeji; modni editorijali, atraktivni festivali...

Narednih dana Color Press Grupa i TO Budve će organizovati promocije magazina i u Sarajevu, a krajem jula i veliki "Hello! Travel Party" u Budvi.