Na 48. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu dodeljena priznanja Zepter hotelu

Zlatna medalja za kvalitet

Na svečanom otvaranju 48. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu, Zepter hotelu su uručena tri priznanja za kvalitet objekata i usluga u turizmu.

Smart Life restoran koji je u sklopu hotela, dobio je Zlatnu medalju za kvalitet usluga, dok su Zepter hotelu uručene Velika zlatna medalja za visok kvalitet usluga, kao i Plaketa Novosadskog sajma za kvalitet hotelsko-turističkih usluga.

Generalni direktor hotela Đorđe Rašić, istakao je da su ova priznanja za Zepter hotel u Beogradu veoma važna jer je to novootvoreni hotel sa potpuno novim pristupom hotelijerstvu.

- Mi se svakodnevno trudimo da unapređujemo kvalitet naših usluga i veoma nam je drago što je taj trud prepoznat. Kako nam je ovo prvo pojavljivanje na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, smatram ovo velikim uspehom- rekao je Rašić.

Svečanom otvaranju Sajma turizma prisustvovao je i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić koji je istakao da turizam povezuje ljude i narode, ali i da ova privredna grana pored velikog ekonomskog značaja, doprinosi i poboljšanju odnosa između država.

Na Međunarodnom sajmu turizma, koji će trajati do 10. oktobra, predstaviće se turistički poslenici iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Republike Srpske i Crne Gore, koja je i zemlja partner ovog sajma.

 

 

 

 

AF:  Novi koncept hotelijerstva

Hotel Zepter je karakterističan po tome što je prvi apartmanski hotel u Beogradu i nudi zdrave alternative za svakodnevne potrebe, pa su tako gostima dostupni filtrirana foda, vazduh obogaćen negativnim jonima, dok se sva hrana u Smart Life restoranu priprema bez dodatnih začina, ulja i vode.