Aktuelno

POZNATI REDITELJ ROBERTO ČULI ODSEO U ZEPTER HOTELU

Imali smo veliku čast da ugostimo svetski poznatog reditelja, Roberta Čulija, koji je tokom svog boravka u Beogradu odseo u Zepter hotelu.

Jedan od najprovokativnijih pozorišnih reditelja našeg vremena Roberto Ćuli predstavio je svoj leksikon „Moj abecedarijum pozorišta“ u Bitef teatru u okviru programa Filozofski salon u završnici obeležavanja 30. rođendana Bitef teatra.

Ćuli je miljenik beogradske publike i kosmopolita italijanskog porekla, čije su predstave na nekoliko izdanja festivala „Bitef“ osvajale nagrade.

PRODUŽENA SARADNJA FK CRVENA ZVEZDA I KOMPNIJE ZEPTER

U sredu, 27. februara, u prostorijama Zepter Hotela na Terazijama, produžena je saradnja između FK Crvena zvezda i kompanije Zepter.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović, direktor Omladinske škole Crvene zvezde Dragan Mladenović, direktor Zepter Hotela Đorđe Rašić, kao i dvojica naših prvotimaca Branko Jovičić i Dejan Joveljić.

NASTUP ZEPTER HOTELA NA SAJMU TURIZMA 2019. GODINE

Grupacija Zepter Hoteli su i ove godine imali značajan nastup na 41. Sajmu turizma u Beogradu. Naš štand u hali 1 privukao je veliku pažnju, a predstavljeni su svi hoteli u Zepter Grupi – Zepter Hotel Beograd, Zepter Hotel Vrnjačka Banja, Zepter Hotel Drina, Vila Drina, Zepter Hotel Dubica i Palace.

PREDSTAVLJEN NOVI KALENDAR FK PARTIZANA ZA PREDSTOJEĆU 2019. GODINU U PREDSEDNIČKOM APARTMANU ZEPTER HOTELA

U predsedničkom apartmanu Zepter Hotela, 27.12.2018. godine, predstavljen je novi kalendar FK Partizana za predstojeću 2019. godinu.

Uz koktel i zakusku, prisutnima se obratio predsednik FK Partizan Milorad Vučelić.

PROMOCIJA ALBUMA MILICE PAVLOVIĆ U ZEPTER HOTELU

Poznata pevačica, Milica Pavlović, 20. decembra 2018. godine, promovisala je svoj novi album "Zauvek" u Zepter hotelu. Žurka povodom izdavanja njenog novog albuma trajala je do kasno u noć. Glamurozno veče proteklo je u sjajnoj atmosferi u kojoj su uživale i mnoge poznate ličnosti.

GRUPACIJA ZEPTER HOTELI JE UČESTVOVALA NA SAJMU TURIZMA U RIMINIJU

Radujemo se što smo imali priliku da predstavimo bogatu ponudu Zepter Hotela na jedinstvenom sajmu hotelijerstva u Italiji, koji se održao u Riminiju od 10. do 12. oktobra.

Vraćamo se puni inspiracije i spremni za dalje izazove!

OSVOJILI SMO JOŠ JEDNU NAGRADU!

Grupacija Zepter Hoteli je 03. oktobra 2018. godine, primila nagradu “Brand Leader 2018” od Turističkog tržista Jugoistočne Evrope, kao lider u postavljanju novih standarda u hotelijerskoj industriji.

Zadovoljstvo je pružati vam naše vrhunske usluge dugi niz godina i radujemo se svim našim narednim sustretima!

ZEPTER KOMPANIJA - četiri godine uz Partizan

U Zepter hotelu,u samom srcu Beograda, zvanično je produžen ugovor između FK Partizana i kompanije Zepter Srbija.
Budući da je ovo četvrta godina zajedničke saradnje, ove godine ona se proširila i kroz banjski i regionalni turizam, odnosno mnogobrojne hotele koje Zepter kompanija poseduje u regionu, a koje će koristiti kroz sve pogone i fudbalske selekcije kluba.

POTPISAN SPONZORSKI UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJE ZEPTER I FK CRVENA ZVEZDA

Danas, 15. marta 2018. je u Zepter Hotelu u Beogradu zvanično potpisan sponzorski ugovor o saradnji između kompanije Zepter i FK Crvena zvezda. Ovog leta, Zepter Hotel u Vrnjačkoj Banji će ugostiti fudbalere i stručni štab FK Crvena Zvezda tokom trajanja juniorskog kampa „Ostvari svoje snove, budi Zvezdina zvezda“! Saradnja sa kompanijom Zepter obuhvata i dolazak svih selekcija FK Crvena Zvezda na pripreme u Zepter hotele u Vrnjačkoj Banji i Bajinoj Bašti. Ovom prilikom su predstavljene i nove Zepterove nanofotonske naočare, koje će nositi i uprava i fudbaleri FK Crvena zvezda.

ZEPTER HOTELI NA MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

Zepter Hoteli su i ove godine imali značajan nastup na 40. Sajmu turizma u Beogradu. Naš štand u hali 4 privukao je veliku pažnju, a predstavljeni su svi hoteli u Zepter Grupi – Zepter Hotel Beograd, Zepter Hotel Vrnjačka Banja, Zepter Hotel Drina, Vila Drina, Zepter Hotel Dubica i Palace. Sajam turizma je trajao od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu i ugostio je 1.100 izlagača iz preko 56 zemalja.