ZEPTER HOTELI NA MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

Zepter Hoteli su i ove godine imali značajan nastup na 40. Sajmu turizma u Beogradu. Naš štand u hali 4 privukao je veliku pažnju, a predstavljeni su svi hoteli u Zepter Grupi – Zepter Hotel Beograd, Zepter Hotel Vrnjačka Banja, Zepter Hotel Drina, Vila Drina, Zepter Hotel Dubica i Palace. Sajam turizma je trajao od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu i ugostio je 1.100 izlagača iz preko 56 zemalja.

Posetioci Sajma su imali priliku da se druže sa poznatima na Zepterovom štandu, sa glumcem Tihomirom Stanićem i sa dr Feelgood-om. U petak I subotu, 23. I 24.02. na štandu je organizovan Cooking show – šef kuhinje svih Zepter hotela, Dražen Jakopović, je kuvao za posetioce štanda. Gosti su imali priliku da degustiraju specijalitete sa menija Zepter hotela, pripremljene u Zepter posuđu na Zepter način.

Posetioci Sajma su takođe, imali priliku da se slikaju ispred MOSTA LJUBAVI na štandu Zepter Hotela. Fotografije sa najviše like-ova osvojile su vikend nagrade u Zepter Hotelu u Vrnjačkoj Banji i Hotelu Drini u Bajinoj Bašti.