Sadržaji i usluge

Zepter hotel svojim gostima pruža raznovrsne sadržaje: dva restorana (Zepter SmartLife restoran i Kristalnu dvoranu), Zepresso Aperitiv bar i dve terase: Letnju, sa pogledom na Promenadu, u okviru Zepter SmartLife restorana i Zepter Garden Block, koji se nalazi pored samog ulaza u hotel, otvoreni prostor u kojem gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića.

KONGRESNI KAPACITETI

Hotel je poznat i po svojim kongresnim kapacitetima – Zepter Conference Hall i Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.400 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u manjim salama.

USLUGE U HOTELU

U okviru hotela funkcioniše zubna ordinacija i frizerski salon, a gostima je na raspolaganju potpuno renovirani zatvoreni bazen sa termalnom mineralnom vodom i đakuzijem (koji u letnjem periodu ima svoju baštu sa aperitiv barom), kao i potpuno nova teretana i sauna. Pored ovih sadržaja gostima hotela su na raspolaganju kozmetički tretmani lica i tela i Bioptron terapije u okviru Relax Centra.

PARKING

Hotel raspolaže ograničenim brojem parking mesta u hotelskoj garaži i ne garantuje parking mesto u slučaju velike popunjenosti istog.
Rezervacija parking mesta u hotelskoj garaži je moguća po ceni od 360,00 RSD po automobilu, po hotelskom danu.
U slučaju potvrde rezervacije parking mesta od strane hotela, parking mesto će biti rezervisano tokom celokupnog trajanja boravka u hotelu.

BANKET PONUDA

Utisci gostiju

Bilo je to sjajno iskustvo boravka u Zepteru. Osoblje je bilo super ljubazno. Stigli smo pre vremena za prijavu, soba koju smo rezervisali nije bila spremna. Zbog našeg stanja (moj muž je operisan nekoliko dana ranije), nadograđen nam je smeštaj ...

Min / Irska - 6 noćenja

Savršena lokacija, velike sobe i prijateljski raspoloženo osoblje. Najbolji hotel u gradu! Osoblje jako prijatno, velike sobe i savršena lokacija! Probala sam mnoge hotele u Beogradu pre nego što sam pronašla Zepter i sada je to moj hotel kada ...

Milica / Švedska - 2 noćenja

Ovo je bio moj drugi put da boravim u ovom hotelu i sviđa mi se čak i više nego ranije. Sada je to postao moj Go To hotel u Beogradu. Sviđa mi se sve u vezi ovog mesta: 1. Odlično osoblje koje je super prijatno, super uslužno i čini da se osec...

Jack / USA - 4 noćenja