Zepter hotel među najboljima na Booking.com

 

 

Zepter hotel nagrađen je od strane najuticajnijeg turističkog sajta, Booking.com za odlične ocene posetilaca. Prosečna ocena hotela u 2015. godini iznosila je 9.6.

Sva priznanja koja dodeljujemo, dodeljujemo isključivo na osnovu ocena posetilaca. Preko 40 miliona recenzija daju nam mogućnost da proglasimo najbolje hotele u raznim kategorijama, navedeno je na sajtu Booking.com.

Booking.com je servis koji vodi računa o tome da svaka recenzija objavljena na sajtu bude autentična, relevantna i aktuelna, tj ne starija od 14 meseci. Zbog toga se posebno radujemo ovom priznanju, jer ono reflektuje mišljenje onih koji su nam najvažniji, a to su naši klijenti , rekao je direktor hotela, Đorđe Rašić. Zepter Hotel otvoren je u novembru 2014. i od tada je osvojio 7 nagrada. To je pokazatelj da smo na pravom putu, dodaje on.

Procenjuje se da je Booking.com trenutno najuticajniji sajt za turiste, uticajniji čak i od Trip Advisora. Pored pregleda i ostavljanja ocena, preko ovog sajta je moguće i direktno rezervisati smeštaj. Visoke ocene koje je osvojio Zepter hotel, stoga, ne idu u prilog samo promociji hotela, već i promociji Beograda kao turističke destinacije. 

Zvanična dodela Booking.com nagrada za 2015. obavljena je 7.aprila.