Zepresso Aperitive Bar

Zepresso Aperitiv bar je otvoren do 22 sata – gosti mogu da uživaju u bogatom izboru omiljenih pića ili obraduju svoja čula ukusa i mirisa aromama
Ze-presso
kafe – najboljim italijanskim espresom u centru Beograda. Profesionalna usluga i prijatan ambijent doprinose da se gosti, odmah po dolasku u hotel, osećaju prijatno i opušteno. Zepresso Aperitiv bar je omiljeno mesto susreta za mnogobrojne goste kompanije Zepter koji odsedaju u našem hotelu.

Virtuelna tura

Hotelski sadržaji

SmartLife Fitness centar, oaza za održavanje telesne forme, opremljena najnovijim tehno-gym spravama, centrom za masažu i saunom, učiniće Vaš boravak u Hotelu nezaboravnim iskustvom i jedinstvenim užitkom. Opustite se uz naš stručni tim medicinskog osoblja i uživajte u tretmanima Bioptron svetlosnom terapijom koja leči i deluje na prirodan način tako što jača regenerativne sposobnosti tela, pomažući mu da oslobodi vlastiti potencijal.

Impozantna terasa otvorenog tipa Horizont nalazi se na VII spratu Hotela. Sa ove terase pruža se jedinstveni panoramski pogled na Beograd i njegove reke. Idealna je za razne vrste događaja na otvorenom, ali može da se prilagodi i posebnim željama i potrebama svakog gosta – bilo da je u pitanju intimni doručak, romantična večera ili neki drugi značajan trenutak.

Otvorena terasa Joy-Me, na II spratu Hotela, sa pogledom na City Garden, idealna je za intimne prijeme i događaje na otvorenom. Prelepi prostor terase kreiran je da odgovara željama i potrebama svakog gosta. Kapacitet Terase je do 80 mesta.

Zepresso Aperitiv bar je otvoren 24 sata tako da gost u bilo koje vreme može da uživa u bogatom izboru omiljenih pića ili obraduje svoja čula ukusa i mirisa aromama Ze-presso kafe – najboljim italijanskim espresom u centru Beograda. Profesionalna usluga i prijatan ambijent učiniće da trenuci provedeni u Zepresso Aperitiv Baru budu nezaboravni.

SmartLife restoran, sa Snack barom u kome se služi hrana koja obiluje izvanredno bogatom ponudom internacionalne, mediteranske i domaće kuhinje, specijalitetima pripremljenim na Zepter način. Hrana servirana u luksuznom  Zepter porcelanu zadovoljava i najistančanije ukuse što SmartLife restoran čini mestom opuštanja, intime i vrhunskog gastronomskog doživaljaja. U ponudi restorana je i specijalni meni za decu koji čine omiljena jela najmlađih, spremljena na Zepter način.

Na zahtev gosta, ljubazni šef kuhinje će pripremiti željeni obrok u samom apartmanu, otkrivajući tajne umetnosti pripreme zdrave hrane.