O hotelu

Prvi apartmanski hotel visoke kategorije, smešten u srcu Beograda, predstavlja oazu mira, luksuza i komfora u koju je pretočena Zepter misija zdravlja. U prizemlju Zepter hotela nalaze se: recepcija, SmartLife restoran sa raznovrsnim a zdravim menijem, Snack bar u kome se servira doručak i Zepresso Aperitiv bar sa bogatom ponudom napitaka i Zepresso kafe aromom. Na međuspratu je smeštena Zepter konferencijska sala, multifunkcionalna sala koja može da zadovolji zahteve gostiju za različitim tipom sastanaka. Na II spratu nalazi se terasa Joy-Me idealna za razne prijeme na otvorenom, kapaciteta do 80 osoba. Od I do VI sprata raspoređene su sobe i apartmani. Na VII spratu smešteni su SmartLife Fitness centar – idealno mesto za održavanje telesne forme, biblioteka i impozantna terasa Horizont za prijeme na otvorenom, koja može da ugosti do 100 osoba.

Svaki apartman i prostor u ovom Hotelu pruža jedinstveni doživljaj strogog centra Beograda a ujedno i oaze zdravlja, lepote, luksuza i mira.

KATALOG DOWNLOAD

Save

Save

Save

Save

Video

Hotelski sadržaj

Zepter Conference hall je multifunkcionalna sala za bankete, prijeme, seminare, obuke, team buildinge i konferencije. Savremeno opremljen radni prostor, sa svom potrebnom audio i video opremom obezbeđuje optimalne uslove za održavanje bilo kog poslovnog događaja.

SmartLife Fitness centar, oaza za održavanje telesne forme, opremljena najnovijim tehno-gym spravama, centrom za masažu i saunom, učiniće Vaš boravak u Hotelu nezaboravnim iskustvom i jedinstvenim užitkom. Opustite se uz naš stručni tim medicinskog osoblja i uživajte u tretmanima Bioptron svetlosnom terapijom koja leči i deluje na prirodan način tako što jača regenerativne sposobnosti tela, pomažući mu da oslobodi vlastiti potencijal.

Impozantna terasa otvorenog tipa Horizont nalazi se na VII spratu Hotela. Sa ove terase pruža se jedinstveni panoramski pogled na Beograd i njegove reke. Idealna je za razne vrste događaja na otvorenom, ali može da se prilagodi i posebnim željama i potrebama svakog gosta – bilo da je u pitanju intimni doručak, romantična večera ili neki drugi značajan trenutak.

Otvorena terasa Joy-Me, na II spratu Hotela, sa pogledom na City Garden, idealna je za intimne prijeme i događaje na otvorenom. Prelepi prostor terase kreiran je da odgovara željama i potrebama svakog gosta. Kapacitet Terase je do 80 mesta.

Zepresso Aperitiv bar je otvoren 24 sata tako da gost u bilo koje vreme može da uživa u bogatom izboru omiljenih pića ili obraduje svoja čula ukusa i mirisa aromama Ze-presso kafe – najboljim italijanskim espresom u centru Beograda. Profesionalna usluga i prijatan ambijent učiniće da trenuci provedeni u Zepresso Aperitiv Baru budu nezaboravni.